nymphetamine


Haha den här bilden fotade pappa på avslutningen. Jag tycker den är lite rolig. Man kanske ser lite dåligt här men om man zoomar in lite så är deras ansiktsuttryck klockrena!

Glosor i engelska är den enda läxan vi har just nu men det känns ändå inte som att skolan har börjat än. Kom jag med på bild? Så trevligt!

nebulosa


Idag är jag lite sjuk. Men jag kämpar på och taggar konstutställning på Kulturens hus imorgon. Har förresten en idé på en tavla som jag ska göra någon dag. Det kommer bilder på den!

Beware of the Clown


Min dolda identitet. Haha.

sopphataren talar ut

såg apornas planet nnyss. Den var.... annorlunda. Bra men annorlunda. Är man rädd för apor och att de ska ta över världen (som Tilde) ska man inte se den.

I want to be a star


.!.!.!.!.


Har redan varit på träning och sitter nu och lyssnar på Bon Jovi. Obeskrivligt otroligt overkligt bra.

Requiem for a dream

Idag gjorde Jacob ett jättefint porträtt av Anders Breivik.


Nu är det helg och imorgon är det Apornas planet på G!

tänkte ut en dialog mellan oss och allt


Idag har vi skrivit en diktanalys. Det gick bra! snart är det helg!
Taggar arbetsliv.

det går bra nu

Ny skola.
Nya lärare.
Ny klass.
Jag kan inte fatta att jag har börjat gymnasiet. Det känns helt galet. Jag känner att tre år kommer gå jättefort för våran klass lär bli asbra när man lärt känna den ordentligt.
Bild-lektionerna kommer också bli asbra. Jag känner det på mig.

svar

Anonym frågade var jag handlat min jacka. Den är köpt på junkyard.se!

Musikens makt

Igår var det musikens makt. Det var trevligt.

Magnus Ekelund.

Mattias alkberg och Magnus Ekelund.

jag med en xexe-klubba<3

Jakob Hellman.


Bob Hund.

Linnea, Saga och Fred.
Senare kom Tilde och Stina också, men då hade det blivit mörkt och bilderna blev dåliga på kvällen.

"jag är fart, jag är fart"

Ikväll var jag med min familj på bio.Vi såg Bilar 2 och ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte att det skulle vara något speciellt. Så fel jag hade. Vid det här laget borde jag veta att PIXAR sällan gör bort sig. I början visas en toystory-kortfilm som var fenomenal, såklart. Sen börjar den. Jag tror att jag inte blinkade en enda sekund de första tio minuterna. Den här filmen hade spiontema. Filmen kändes så genomtänkt, varje liten detalj hade något med bilar att göra. Jag och pappa (bilnördarna) satt och pekade och viskade genom hela filmen vad vi såg för små detaljer. Filmen blir lite (men bara LITE) seg i mitten och storyn känns ganska tråkig. De åker jorden runt för att tävla i Grand Prix. Men början och slutet lyfter filmen så otroligt mycket att man borde se den även om man inte är en bil-nörd. Jag ger den 4 av 5
.

godnatt


forging dragons


Jag försöker lära mig att rita i datorn. Det är svårt, och det blir inget vidare när jag försöker färglägga. Ska jag vara helt ärlig så ser det ut som skit då. Här är en ofärdig skiss som jag gjorde i början av sommaren. Har ni märkt att det regnar ute?

en äkta sopphatare


Så.. nu har jag alltså skaffat en ny blogg (woho vad kul)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0